Ruth en Janne op naar de supertop!

donderdag, 05 april 2018

Enkele weken geleden brachten we jullie het onwaarschijnlijke verhaal van de Houtemse Ruth Ottoy, die samen met haar turnpartner Janne op weg zijn naar het wereldkampioenschap acrogymnastiek. Gisteren stond alvast een eerste wedstrijd balansoefening op het programma. Vandaag duimen we met z'n allen mee op een geslaagde tempo-oefening en dat was live te volgen! Barbara Feyen, mama van Ruth, stuurde ons het volgende berichtje:

 

Gisteren was reeds de eerste wedstrijddag en momenteel staan Ruth en Janne op de 13de plaats (van 38 teams) met hun balansoefening. Vandaag komen ze aan de beurt met hun tempo-oefening.

Het is in ieder geval allemaal heel indrukwekkend, 4 wedstrijdvloeren in het sportpaleis om op te trainen en dan DE wedstrijdvloer in de lotto Arena, gigantisch grote zaal, mega groot scherm waarop ze geprojecteerd worden tijdens hun oefening, fotoshoots, shuttlebussen van en naar hotel, chique hotel, lekker eten, ... Ze zullen moet afkicken van hun VIP behandeling vanaf morgen ;-)! Een ervaring om nooit te vergeten!

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden