SK Vlierzele verwelkomt de jeugd

zaterdag, 28 juli 2018

SK Vlierzele start het jeugdseizoen met open armen. Alle geïnteresseerde jonge voetballertjes tussen 5 en 13 jaar worden uitgenodigd om eens te komen testen op woensdag 1 augustus. De club voorziet deze gratis testdag zonder aansluitverplichting reeds 3 jaar en hoopt zo kinderen de kans te geven de gezelligheid en leuke sfeer van de club te leren kennen. We spraken met Bart Moerenhout om nog wat extra informatie te weten te komen.

Welkomdag

Het idee van de welkomdag is er gekomen drie jaar geleden. Het is nu dus de derde keer dat we dit organiseren. We willen op die manier vooral nog nieuwe spelertjes aantrekken die onze club nog niet kennen. Maar ook de spelers die zijn aangesloten op het einde van vorig seizoen of de spelers die al lang in onze club zijn, voelen zich op die manier ook sneller thuis bij SK Vlierzele, omdat ze meteen een hele namiddag op de club zijn en niet zomaar 1 uurtje om te trainen.

Een welkomdag start om 14 uur en eindigt iets voor 17 uur want om 17 uur volgt dan de eerste echte training van het seizoen. De kinderen worden per leeftijd in groepen onderverdeeld en doen verschillende oefeningen en spelletjes, alles gericht op voetbal uiteraard. Dit gaat dan om looptechniek, duels, techniek en wedstrijdjes, waarbij fun beleven centraal staat. Tussendoor wordt er tijd gemaakt voor drinkpauzes en vieruurtje. We richten ons op kinderen tussen 5 en 13 jaar omdat we in die reeksen ook ploegen hebben ingeschreven bij de KBVB.

Vaak halen we uit zo een welkomdag nog een paar nieuwe spelers om aan te sluiten bij onze club. Dit zijn niet zo heel veel nieuwe omdat we op het einde van het seizoen al 3 open trainingen ook houden (de laatste drie trainingen in de maand mei) en daar ook al veel nieuwe spelers kunnen recruteren. Sommigen hebben dus al drie trainingen bij onze club in de benen, voor anderen is het een volledig nieuwe ervaring.
Als ze zich amuseren op deze welkomdag zijn ze uiteraard ook nog welkom de trainingen erna om verder nog wat gratis trainingen te volgen. Pas als ze definitief beslissen om bij ons aan te sluiten vragen wij ook om het lidgeld te betalen.

Medewerkers gezocht

Zoals waarschijnlijk ongeveer elke club op dit niveau is ook SK Vlierzele telkens op zoek naar nieuwe medewerkers. Dit gaat van trainers, afgevaardigden en scheidsrechters naar mensen die ook naast het veld hun handen uit de mouwen willen steken. Mensen die iets willen doen voor de jeugd van SK Vlierzele kunnen altijd contact opnemen met mij op bartmoerenhout@telenet.be of 0497/12.09.63

Jeugd van SKV

Wij hebben voor volgend seizoen op dit ogenblik 6 jeugdploegen ingeschreven, dat zijn er evenveel als vorig jaar. Hiermee zullen we rond de 75 jeugdspelers hebben, een aantal waarmee we bij een club als SK Vlierzele heel tevreden zijn. We hopen nog een aantal u10 spelers (geboortejaar 2009) te kunnen aansluiten zodat we daar eventueel nog een 2e ploeg kunnen in competitie brengen.
Wij zijn en blijven, ondanks dat we toch ook ambitie hebben om het goed te doen, een familiale club waar spelplezier en beleving belangrijker blijven dan prestaties.

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden