TC 2001 is begonnen aan een nieuw seizoen vol tennisplezier.

dinsdag, 02 mei 2017

Reeds enkele weken terug hebben Marc de Knyf en zijn bestuursteam het nieuwe tennisseizoen geopend. Het weer viel de laatste 2 weken wat tegen maar de enthousiaste leden van TC2001 zijn vastberaden er een sfeervol 2017 van te maken. Marc liet ons alvast wat meer weten over hoe het er aan toe gaat op de pleinen van de Polbroek.

Wat valt er allemaal te beleven?


Marc: Jaarlijks hebben wij +/- 170 leden waarvan ongeveer een derde kinderen, een derde vrouwen en een derde mannen. Een mooie verdeling dus.
Er zijn vier interclubploegen ingeschreven, twee dames en twee herenploegen die zijn gestart in het weekend van 22 en 23 april. Een interclub wedstrijd wordt georganiseerd vanuit Tennis Vlaanderen. Supporters zijn welkom, de bar is open. De kalender kan je bekijken op onze website, via http://www.tc2001.be/interclub---algemeen.html


Op woensdagavond organiseren we Happy Hour voor dames en heren. Bij die gelegenheden worden enkel dubbels gespeeld zodat iedereen kan spelen. Iedereen die aangesloten is bij de club is zeker en vast welkom. Zo leer je ook andere leden kennen. Er is altijd tijd en ruimte op onze club voor sfeer en gezelligheid. Van zodra de interclubwedstrijden gedaan zijn, vermoedelijk eind mei/begin juni, zullen we eveneens op zondagvoormiddag Happy Hour organiseren. Dan starten we eveneens met het clubkampioenschap.

Op 18 juni organiseren we Kidsdag en is er de finale van het clubkampioenschap. Op de Kidsdag kunnen alle kinderen van groot Sint-Lievens-Houtem deelnemen aan de wedstrijdjes. Zo kunnen ze de sport leren kennen of gewoon een dag plezier met elkaar beleven.
Het jaarlijkse knuffeltornooi is voorzien op 23 juni. Dan spelen we dubbel gemengd. Rond die beginnende zomerperiode organiseren we eveneens onze leden BBQ. We staan dus zeker niet stil als team. Hoewel tennis een individuele sport lijkt is het plezier met elkaar beleven iets dat steeds weer centraal staat.
Op 10, 11 en 12 september wordt opnieuw het Kampioenschap van Groot Houtem voor dubbels georganiseerd in samenwerking met onze vrienden van Letterhoutem. Alle tennissers van groot Houtem + de leden van TC2001 en TC Letterhoutem kunnen deelnemen.

Op 24 september sluiten wij het zomerseizoen af met “de restjes-dag”. Waarna we kort daarna, op 1 oktober, alweer starten met het winterseizoen in de sporthal "De Farbiek". Maar daar gaan we nu nog niet te veel over nadenken. Er staat ons een drukke maar leuke zomer te wachten. Het weer, daar kunnen we alvast niets aan doen, maar de sfeer is gegarandeerd.

Op naar een sportief en aangenaam zomerseizoen!

Meer info over TC 2001 kan je vinden op de website: http://www.tc2001.be/index.html
Marc, alvast bedankt voor de vrijgemaakte tijd en wij wensen u en uw club een fantastisch tennisseizoen!

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden