TC2001 in het nieuw

maandag, 26 februari 2018

Op zondag 11 maart wordt bij tennisclub TC2001 het startschot gegeven voor een nieuw seizoen. Met de komst van 2 nieuwe pleinen, nieuwe leden en bestuursleden, alsook een geopende cafetaria wil TC2001 een nieuwe weg inslaan. In dit artikel kan je lezen wat je zoal op de startdag kan verwachten. Wij zijn alvast benieuwd naar alle vernieuwingen die er aan komen.

Tijdens de jaarlijkse openingsreceptie zal het programma voor 2018 worden toegelicht, met een hapje en een drankje. Hierbij is iedereen welkom vanaf 11u in de chalet aan de tennispleinen, gelegen ter hoogte van Polbroek 62.
Al verschillende jaren is TC2001 een goed draaiende en gezellige tennisclub, maar vanaf 2018 wil zij samen met het gemeentebestuur de Houtemse jeugd warm maken voor tennis. De twee nieuwe somclay-terreinen, die door de gemeente verhuurd worden aan TC2001, zorgen alvast voor meer mogelijkheid tot spelen voor onze jeugd. Daarnaast zal er de eerste week van de paasvakantie een tennisinitiatie worden georganiseerd, is er het kidstornooi in juni en worden er tennislessen voor de jeugd voorzien.

Naast inzetten op de jeugd, wil de houtemse tennisclub nog meer inzetten op de sfeer binnen de club. Zo zal de chalet vanaf dit jaar meer geopend zijn voor het nuttigen van een drankje en kunnen de leden en niet-leden daar sneller terecht.

Alle info omtrent de club, de lessen, de openingsuren van de chalet en de activiteiten kan worden teruggevonden op de website www.tc2001.be

 

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden