ZVC Rebels stelt orde op zaken tegen 't Is Gebeurd

donderdag, 13 september 2018

Niels Hermie, speler van ZVC Rebels stuurde ons een verslag van hun wedstrijd afgelopen maandag. In deze wedstrijd trokken ze aan het langste eind, waar wij hen een dikke proficiat voor willen wensen. Op naar de volgende wedstrijd op 1 oktober om 20u15. Supporters op post!

 

 

Maandagavond 19:30, Erpe-Mere.

ZVC Rebels staat klaar voor hun tweede wedstrijd van het seizoen. Tegenstander: T’is Gebeurd.

We weten dat het altijd enorm spannend is tussen deze ploegen en het was deze keer niet anders. De Rebels hadden iets goed te maken na hun 1 – 7 verlies van vorige week en gingen direct furieus van start. Ze grepen de tegenstander direct bij de keel en dat leidde tot de 1 – 0 via Gees. Als een donderslag bij heldere hemel scoorde ’t Gebeurd de 1 – 1 uit het niets. Ruststand: 1-1. Na de rust hetzelfde spelbeeld. De rebellen zijn baas en ’t Gebeurd kan niet anders dan verdedigen. Vele kansen werden gemist, maar uiteindelijk ging er toch eentje binnen na flateren van de doelman via Fosse. Alsof de goden ermee gemoeid waren, kwam ’t Gebeurd opnieuw langszij bij een eenzame aanval: 2 – 2. De partij leek af te stevenen op een onverdiend gelijkspel, maar daar besliste De Jonge anders over. Hij kwam bij de bal, dribbelde zijn tegenstander en legde de verdiende 3 – 2 in het mandje. Eerste driepunter voor onze Rebels en nog eens dik verdiend ook!

Kwamen in actie tijdens deze wedstrijd: Goossens J – Hermie © - Gees – De Schrijver – Eloot – De Jonge – Bourdeaud’hui – Fosse

 

 

 

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden