Bakkerij Aernoudt vindt het goed op ons Marktplein

vrijdag, 29 juni 2018

Nu het vernieuwde Marktplein al enige tijd officieel is geopend vinden ook nieuwe zaken hun weg naar de nieuwe panden eromheen. Zo ook Bakkerij Aernoudt, wij stelden hen enkele vragen.

 

TIH: De laatste jaren zijn jullie enorm aan het uitbreiden, dit konden we al volop merken in onze buurgemeenten (Wetteren en Zottegem). Waarom kozen jullie voor Sint-Lievens-Houtem?

Het viel ons direct op dat Sint-Lievens-Houtem een levende gemeente is met een kloppend hart. Ook het mooie en charmante heraangelegd Marktplein vonden wij uiterst aantrekkelijk!

TIH: Jullie hoofdkantoor bevindt zich in Gentbrugge, worden de broden daar gebakken en dan naar de winkels verspreid? Zijn jullie een zogeheten 'koude bakkerij'?

Al onze producten worden ’s nachts vers in ons atelier te Gentbrugge gemaakt en elke morgen gebracht naar de winkel. De focus ligt daarbij op vakmanschap, en dat start in ons atelier. Het hart van onze bakkerij klopt verder in onze diverse vestigingen waar onze winkelmedewerkers van ‘s morgensvroeg klaarstaan om onze klanten te bedienen.

TIH: Zal het mogelijk zijn om via de website te bestellen en in de winkel in Sint-Lievens-Houtem af te halen?

Via onze webshop www.bakkerijaernoudt.be kunnen al onze producten worden besteld. Plaats je voor 17u30 uw bestelling, dan kan je de dag nadien de bestelling afhalen op een tijdstip naar keuze.

TIH: Welk brood/koffiekoek/gebak is een bestseller? Voor welke specialiteit moeten we bij Bakkerij Aernoudt zijn?

Bakkerij Aernoudt is gekend voor dagvers brood en een uitgebreide keuze aan patisserie. Maar, ons assortiment is ruim, zeer ruim. Op elk moment van de dag schotelen we je dan ook een smakelijke oplossing voor. Wakker worden met een stevig ontbijt? Een belegd broodje of salade over de middag? Lekker zoet bij de koffie of een krokante afsluiter van de dag? Ons gespecialiseerd team stelt iedere dag hun kennis, kunde en creativiteit in dienst van een gevarieerd gamma. Dat bestaat uit bakkerijklassiekers, maar net zo goed uit ons homemade gamma aan chocolade, granola, onze bekende melocakes, confituur, choco en cake. Ons uitgebreid charcuterieassortiment biedt een snelle en gemakkelijke aanvulling bovenop uw dagelijkse aankoop.

TIH: Op de vitrine van de nieuwe winkel staat dat de maand Juni een heuse openingsmaand is. Welke speciale acties zijn er gedurende die periode?

Wij zullen onze klanten elk weekend van juni verwennen met een gratis product.

 

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden