Basisscholen Klim-Op & De Zonnevlier dragen hun steentje bij aan De Warmste Week

woensdag, 27 december 2017

Vorige week organiseerde Studio Brussel opnieuw De Warmste Week in het Provinciaal domein Puyenbroeck. Ook basisschool Klim-Op & De Zonnevlier staken de handen uit de mouwen. Wat zij gedaan hebben met de respectievelijke opbrengst lees je hier.

Basisschool klim-op: Sterzingen ten voordele van solidariteitsactie Welzijnszorg

Basisschool Klim-Op engageerde zich voor De Warmste Week van Studio Brussel. Afgelopen week trokken de leerlingen van de derde kleuterklas samen met de leerlingen van de lagere school door Bavegem. De leerlingen belden aan van deur tot deur om te 'sterzingen'.

Basisschool Klim-Op verzamelde maar liest €706,96. Dit bedrag werd overgemaakt aan de solidariteitsactie Welzijnszorg die het opneemt voor mensen in armoede. Na afloop werd iedereen getrakteerd op warme chocolademelk en een koekje.

BASISSCHOOL KLIM-OP: koekjes ten voordele van 'Make a Wish'

Naast het 'sterzingen' maakte Klim-Op ook koekjes. De koekjes brachten €466,30 op. Dit bedrag werd geschonken aan de organisatie 'Make a Wish'. Samen is dat het mooi bedrag van €1173,26.

Enkele leerlingen bezochten het Music for Life-dorp in Wachtebeke om de bijdrage te overhandigen.

Basisschool De Zonnevlier: Kerstpakjes ten voordele van OCMW Sint-Lievens-Houtem

De voorbije weken brachten de leerlingen van De Zonnevlier opnieuw  veel pakjes mee voor onder de kerstboom. Deze pakjes werden  op vrijdag 22/12 afgegeven aan de medewerkers van het OCMW te Sint-Lievens Houtem. Deze pakjes zijn bedoeld voor de mensen in armoede of nood.

BASISSCHOOL DE ZONNEVLIER: Kerstmarkt ten voordele van de warmste week

Als slot actie organiseerden De Zonnevlier een kerstmarkt op de school. De kinderen maakten  koekjes, popcorn, rijstpap of knutselden iets leuk in elkaar rond kerst. Ook de kerstmarkt was gezellig ingekleed met een gezellige vuurkorf, leuke kraampjes en heel wat lekkers!

 

De opbrengst van de kerstmarkt werd overhandigd door enkele leerlingen tijdens De Warmste Week in Puyenbroeck. Het bedrag was maar liefst €1253.

Gerelateerde onderneming/vereniging

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden