Eerste Houtemse hondenwandeling was groot succes en smaakt naar meer!

dinsdag, 29 mei 2018

Afgelopen zondag organiseerden Julie Verhoeyen en Dylan De Vos voor het eerst de Houtemse Hondenwandeling een idee dat organisch groeide omdat ze zelf graag wandelen met hun hond langsheen de Houtemse wegen en paden. Een Facebookevent, veel enthousiasme en 8,5 kilometer later kijken ze tevreden terug.

Het leuke idee waar vele mensen met een hond zaten op te wachten

Wij kwamen op het idee om een hondenwandeling te organiseren omdat wij er zelf ook graag aan deelnemen met onze mopshond Muffin. Meestal wordt dit georganiseerd in de grotere steden maar we wouden het ook graag eens doen in onze buurt. We vinden het fijn om onderweg te praten met andere mensen en om verschillende hondenrassen te leren kennen. Aldus Julie en Dylan.

Een succes

De wandeling lokte zo'n 40-tal wandelaars van in en rond Sint-Lievens-houtem. De opkomst, die de organisatoren geweldig vonden, was natuurlijk ook te wijten aan het goede weer. Het weer was draaglijk voor de honden waardoor ze de 8,5km van de Cotthemroute zonder problemen konden uitwandelen. Er werden ook 2 drinkstops voorzien waar baasjes en honden even konden uitrusten.

Na de wandeling hebben de organisatoren alvast zeer goede feedback gekregen van de deelnemers. De vraag naar wanneer de volgende editie doorgaat werd zelfs meermaals gesteld. Julie en Dylan denken er aan om dit jaarlijks te organiseren.

Heb jij interesse om bij de volgende editie een handje toe te steken? Mail dan gerust even naar julieverhoeyen@hotmail.com.

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden