Familietrekjes het nieuwste stuk van toneelgroep Animo gaat dit weekend in première!

woensdag, 21 februari 2018

Deze toneelgroep uit Bavegem kent een rijke traditie. Wat ooit begon als enkele vrienden met eenzelfde passie die een 1ste productie opvoeren is ondertussen uitgegroeid tot een vaste stek in het culturele aanbod van Bavegem en ver daarbuiten. De allereerste opvoering was een blijspel genaamd: “Slisse en Cesar” nu voor de 48ste voorstelling werd “Familietrekjes” gekozen.

Wat mag je verwachten?

In het St. Lukasziekenhuis heerst er een drukte van jewelste. Dokter Mollekes is, samen met enkele collega’s, volop bezig met de repetities van een toneelopvoering voor de patiënten ter gelegenheid van het personeelsfeest. Dokter Jean-Paul Janssens daarentegen, collega en zeer gewaardeerd neuroloog, bereidt zich voor op een zeer belangrijke toespraak voor een internationaal gezelschap mede-neurologen. Deze toespraak zou hem, in “normale omstandigheden”, een geweldige promotie opleveren binnen het ziekenhuis. Maar dat is nu juist waar het hem vandaag aan ontbreekt : “normale omstandigheden”.

Het zeer onverwacht bezoek van Sandra Vogels, ex-verpleegster van de afdeling, en vooral ‘het pakje’ dat ze meebrengt, zorgen ervoor dat onze succesvolle neuroloog in een zeer hachelijke situatie terecht komt…..

Zal hij erin slagen toch zijn toespraak te houden of zal iemand anders zijn plaats op het podium innemen ? Zal zijn collega en beste vriend in staat zijn hem uit de maalstroom en verzinsels te redden of komt toch nog alles aan het licht ? Wie is nu eigenlijk familie van wie en wat met de promotie ?

Voor de antwoorden op al deze en nog vele andere prangende vragen ben je hartelijk welkom in de spreekkamer van “meester” neuroloog J.P. Janssens.
Aldus toneelvereniging Animo uit Bavegem.

Er zijn nog steeds kaarten te verkrijgen via 09 / 330 82 72 of 0496 12 99 11.

Gerelateerde onderneming/vereniging

Toneelgroep ANIMO uit Bavegem voert al sinds 1970 toneelvoorstellingen op en pakt in 2017 uit met: In ‘t zoete genot!

Toneelgroep ANIMO uit Bavegem voert al sinds 1970 toneelvoorstellingen op en pakt in 2017 uit met: In ‘t zoete genot!

Deze toneelgroep uit Bavegem kent een rijke traditie. Wat ooit begon als enkele vrienden met eenzelfde passie die een 1ste productie opvoeren is ondertussen uitgegroeid tot een vaste stek in het culturele aanbod van Bavegem en ver daarbuiten. De allereerste opvoering was een blijspel genaamd: “Slisse en Cesar” nu voor de 47ste voorstelling werd “In ‘t zoete genot” gekozen. Thuis in Houtem sprak met de regisseur van dienst: Chris De Naeyer.

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden