Galamatch OZ Bavegem tegen SK Vlierzele

woensdag, 27 september 2017

Afgelopen zondag, 24/09/2017, speelden OZB en SKV een galamatch om het kampioenschap van Vlierzele 20 jaar geleden te vieren. Ivan Leus liet Thuis In Houtem weten hoe het er aan toe ging.

Ivan: Gezien het 20 jaar geleden is dat we op elkaar waren ingespeeld moesten we in de 1ste helft het onderspit delven. Met een stand van 0-3 begon Bavegem met een sterk mentaal overwicht aan de 2de helft.
De voormalige kampioenenploeg vond elkaar terug op het plein en er werd 200% inzet getoond om de achterstand goed te maken. In tegenstelling tot 20 jaar terug waren het echter de vrienden van Bavegem die aan het langste eind trokken.
Eindstand SKV - OZB: 3-5.
Velen onder ons hadden al jaren geleden de voetbalschoenen aan de haak gehangen, wat zondag leidde tot een 6-tal gekwetsten. Maar met wel 10 reservespelers op de bank konden we de match verder afwerken.
Het verlies van man en match hield ons echter niet tegen om, met behulp van een streepje muziek en 1 of meerdere pintjes, de sfeer van de 3de time zoals vroeger terug te vinden. Het was nog eens een voetbalnamiddag, dat overging naar avond en eindigde in nacht, zoals uit de goede oude tijd!
Eindstand 3de time: Kantine gesloten 00.30

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden