Hét evenement voor de wijnliefhebber in Sint-Lievens-Houtem komt er opnieuw aan

vrijdag, 06 oktober 2017

Voor de wijnliefhebbers uit Sint-Lievens-Houtem en omstreken staat er met de 8ste editie van A Taste of Wine opnieuw een hoogmis op het programma. In het weekend van zaterdag 21 en zondag 22 oktober zal het parochiaal centrum in Bavegem omgetoverd worden tot een plek waar je wijnen, champagnes, cava’s en degustieven kan degusteren, selecteren en meenemen. Ideaal dus om al aan de slag te gaan met het oog op de feestdagen.

Waarom wordt A Taste of Wine al zo vroeg in het najaar georganiseerd?

“Met de herfst die zijn intrede heeft gedaan, gaan al gauw veel mensen dromen van de feestdagen, en ja, jaar na jaar moet ik ook vaststellen dat ‘de dagen’ daar snel zijn. Bovendien hebben veel Houtemnamen in november al een “uitspatting” met Houtem jaarmarkt op de agenda. Daarom is het aangewezen om tijdig te starten nu men nog van de “stilte voor de storm” kan genieten om een wijnselectie te maken voor alle feestelijke momenten.” Aldus Jeroen Prové van wijnhandel Prové.

Door de druivelaar de druif zien!

Je wil graag bijpassende wijnen serveren tijdens het kerst- of eindejaarsdiner? Je wil familie, vrienden of klanten een mooi én lekker geschenk geven? Dan ben je op A Taste of Wine aan het juiste adres. Maar hoe kies je nu dat geslaagde cadeau? Of de ideale wijn bij het stuk wild dat je in gedachten hebt voor de kerstmenu?

Door de proeftafels volgens smaaktypes op te bouwen, is het proeven op zijn of haar tempo perfect mogelijk. Het geven van advies werd vorig jaar als zeer positief onthaald door de bezoekers. "In het verleden gaf ik degustaties met soms meer dan 70 wijnen, waarbij wit en rood, vol en krachtig naast fruitig of zoet stonden en waarbij de klant zijn weg verloor. Door de bijkomende ondersteuning van Stijn (Vandewijn), wijnadviseur, heb ik bijkomend iemand twee dagen ter beschikking is om de klant te adviseren in de keuze van de wijn die bij jouw smaakprofiel of gerechten past? Wie een wijncadeau wil kiezen, kan ook terecht bij ons." Aldus Jeroen Prové.

Wat mag je precies verwachten?

“Op dit ogenblik is de degustatielijst nog in volle ontwikkeling.” Aldus Jeroen Prové. Op vandaag werden er 2 prosecco’s (bio), 1 champagne, 12 witte, 2 rosé en 15 rode wijnen geselecteerd. Er dienen nog zeker vijf rode te worden geselecteerd en één witte wordt wellicht nog vervangen. Ook Limoncello en Amaretto van Lorenzo Inga en de Beaumes de Venise van de “uitgeweken” Gentse wijnboer Erwin Devriendt worden toegevoegd.

Praktisch

Je kan gratis degusteren en je laten adviseren tijdens de achtste editie van ‘A taste of wine’.
Er werd met zorg een mooi aanbod rode, witte, rosé en schuimwijnen samengesteld van verschillende prijsklassen en Jeroen en Stijn begeleiden je graag bij uw keuze. Jouw selectie wijnen kan je bovendien onmiddellijk aankopen (cash of bancontact) en meenemen naar huis!

Openingsuren:
Zaterdag 21 oktober 2017 van 15u00 tot 21u00
Zondag 22 oktober 2017 van 10u00 tot 15u00

Locatie:
Parochiaal Centrum Bavegem
Kerkkouterstraat 60
9520 Sint-Lievens-Houtem

Meer info: www.jeroenprove.be

Gerelateerde onderneming/vereniging

Wijnhandel Jeroen Prové

Wijnhandel Jeroen Prové

Klein Zottegem 84
9520 Sint-Lievens-Houtem

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden