Het Muziekcentrum in Bavegem bestaat 20 jaar en dat wordt binnenkort feestelijk gevierd!

donderdag, 31 mei 2018

Eerder dit jaar hebben we al bericht dat het muziekcentrum in Bavegem dit jaar zijn 20ste verjaardag viert. Het Muziekcentrum biedt een breeds scala aan instrumentlessen (gitaar, piano, drums, ukelele, accordeon, saxofoon, trompet, viool en zang) aan. Jong en oud kan bij hen terecht voor praktijkgerichte muzieklessen waarin favoriete genres en nummers worden aangeleerd.

Normaal zijn er op het eind van het lesjaar de leerlingconcerten maar nu wordt het grootser aangepakt!

Omdat wij gezegend zijn met de Garage, de perfecte locatie voor intieme leerlingenconcertjes, organiseren wij normaal gezien op het eind van ieder lesjaar een hele reeks kleinere leerlingenconcertjes per lesgever in ons eigen concertzaaltje. Maar omdat we 20 jaar bestaan doen we het uitzonderlijk eens grootser en indrukwekkender. Aldus Vera Stadeus, de verantwoordelijke van het muziekcentrum.

Op 16 juni 2018 is iedereen uitgenodigd naar CC De Fabriek om zicht te laten onderdompelen in een muzikaal avontuur! 's Avonds wordt er een groot slotconcert georganiseerd, er is de knappe begeleidingsband die onze leerlingen live zal begeleiden op het podium. We trachten een staalkaart te brengen van hetgeen je in het Muziekcentrum kan komen leren/beleven. Giet daarbij nog wat licht en projectie en we hopen iedereen een fijne avond te kunnen laten beleven. Aldus Vera Stadeus.

De voormiddag is voor de kinderen

In de voormiddag zijn de kids de baas tijdens Play Junior! Het Muziekcentrum organiseert dan enkele workshops Muziekinitiatie en Muziek & Spel voor alle geïnteresseerden. De kids die dit jaar al les volgden (vioolorkest, muziekinitiatie en Popkoor 4 kids) laten tussenin hun kunnen al eens zien of horen!

Het volledige programma:

PLAY JUNIOR:

- 10:00 tot 10:40: Workshops Muziekinitiatie (5-7 jaar) of Muziek & Spel (4-6 jaar)

- 11:00 tot 11:30: Toonmoment Vioolorkest, Muziekinitiatie en Popkoor 4 Kids

- 12:00 tot 12:40: Workshops Muziekinitiatie (5-7 jaar) of Muziek & Spel (4-6 jaar)

Deelnametickets workshop kosten 5 euro en kunnen worden aangekocht via de webshop van de gemeente: bij ACTIVITEITEN of via de cultuurbalie (053 62 72 35)

PLAY

- 19:30 tot 23:00: groot slotconcert met onze grootste talenten in de hoofdrol

Concerttickets kosten 7 euro (-18j: 5 euro) en kunnen worden aangekocht via de webshop: bij TICKETS of via de cultuurbalie (053 62 72 35).
Locatie: Cultuurcentrum de Fabriek, Fabrieksstraat 19, 9520 Sint-Lievens-Houtem

Gerelateerde onderneming/vereniging

Het Muziekcentrum: 20 jaar ontplooien van talent

Het Muziekcentrum: 20 jaar ontplooien van talent

In Bavegem mogen ze 20 kaarsjes uitblazen. In de gebouwen aan de oude pastorij wordt wekelijks afgesproken voor muzieklessen, organiseert men meermaals per jaar gezellige optredens en jamsessies en is het een sfeervol samenzijn tussen allemaal mensen met dezelfde passie. We namen contact op met verantwoordelijke Vera Stadeus, omdat wij van TIH heel trots zijn op een dergelijke succesvolle organisatie. Wij wensen Vera en haar team dan ook een heel fijn jubileumjaar.

Muziekcentrum vzw

Muziekcentrum vzw

muziekeducatieve vereniging

Wegens succes herhaald: de Jamsessie in het Muziekcentrum!

Wegens succes herhaald: de Jamsessie in het Muziekcentrum!

Na het grote succes van vorige jamsessie kijkt het Muziekcentrum vol verwachting uit naar de tweede editie op vrijdag 22 januari 2016. In oktober mochten zij reeds vaststellen dat vele amateurmuzikanten nog vaak op hun muzikale honger zitten wat betreft het live samen spelen met andere muzikanten. Ook voor hen wenst het Muziekcentrum een ontmoetingsplaats te zijn.

 

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden