Kruispunten om te ontmoeten gerealiseerd

donderdag, 14 juni 2018

Reeds enkele malen brachten we informatie en de stand van zaken rond het project Kruispunten om te Ontmoeten. Omwille van het project was het mogelijk om enkele gezellige pleintjes te creëren. Ga er met de kinderen, de familie of de buren eens langs en maak er daar gerust een gezellig boeltje van. 

 

 

 

Zonnegem

De Oude Brouwerij van Zonnegem realiseerde een gezellige samenkomst reeds 2 weken terug. Tijdens de zotte kermis van Zonnegem werd zeer toepasselijk ook het eerste kruispunt om te ontmoeten geopend. Foto’s daarvan kon je reeds terugvinden via onze eigen facebookpagina. De kinderen beleefden alvast veel plezier op het nieuwe natuur hindernissenparcours. De aanzet om er een succes van te maken in de andere deelgemeenten was begonnen!

Het kruispunt om te ontmoeten te Zonnegem bevindt zich aan NEC De Pastorie.

Vlierzele

Op dinsdag 5 juni was het de eer aan de kleuters van de Zonnevlier om het 2de kruispunt te openen. De leerlingen van de derde kleuterklas kwamen nieuwe speeltuigen uittesten op het speelterrein op Vlierzeledorp. Er werd een speelheuvel gecreëerd met glijbaan en tunnel. Alsof dat nog niet voldoende was werden ze nog eens getrakteerd op een lokaal, ambachtelijk ijsje en Oxfam-fruitsap. Plezier was verzekerd.

Het kruispunt om te ontmoeten te Vlierzele kan je terugvinden naast feestzaal De Kring, aan de grot.

Letterhoutem en Sint-Lievens-Houtem

Wil je de gezelligheid van zo een opening ook zelf eens meemaken, dan noteer je het beste 1 van deze 2 data in uw agenda.

Sint-Lievens-Houtem, Eilandbos: Test je behendigheid op woensdag 20/06 vanaf 14.30 samen met de sportacademie.
Letterhoutem, Rot: Zondag 1/07 staan ze met Chiro ‘t Rotje klaar voor zand, zon en spel vanaf 16u

Bavegem

Neen hoor, ze zijn jullie Bavegemnaars zeker niet vergeten. Een aantal toffe speeltuigen werden besteld en de plannen waren uiteraard ook voor jullie voorzien. Omwille van ergoedredenen zal de opening van jullie kruispunt echter even worden uitgesteld. De gemeente wenst er op te hameren dat uitstel zeker geen afstel is. Jullie komen dus ook zeker aan de beurt.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden