Met PCT de baan op

woensdag, 14 maart 2018

Wielertoeristenclub PCT uit Sint-Lievens-Houtem opende begin maart hun nieuwe wielerseizoen. Ze showden een gloednieuwe outfit en genoten na van een eerste gezellige rit in café Pallieter. We vroegen hen wat hun plannen zijn dit jaar en hoe het reilen en zeilen er aan toe gaat in hun club.

22 fietsende leden worden begeleid door 2 begeleiders met de Volkswagen. Samen volgen ze routes die beurtelings door enkele leden worden uitgekozen. Ze houden eveneens de organisatie van toertochten uit naburige gemeentes in de gaten. Op die manier is er wekelijks voldoende afwisseling in de routes en blijft de motivatie des te hoger. De geplande ritten zijn dan ook zelden langer dan 75 kilometer.

Om de sfeer in de club te garanderen, wordt elk jaar een weekendje weg georganiseerd. In mei van dit jaar gaan we samen naar Antwerpen. De meegaande leden vertrekken vrijdagmiddag met de fiets. Via een uitgestippelde route die rond de 100 kilometer lang zal zijn trekken ze met z'n allen richting eindpunt. Daar wachten de partners hun wielerhelden op, om samen het gezellige weekend verder te zetten. Naast lekker tafelen staat ook een stadswandeling en een museumbezoek op het programma. Op zondag vertrekken de sportievelingen dan met hun fiets terug richting het Houtemse.

Langs deze weg wenst de club dan ook al hun leden bedanken voor hun inzet tijdens de activiteiten zoals het eetfestijn en de toogwerking. Merci allemaal!

 

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden