Nieuw in onze gemeente: Crazy Cakes! Voor al jouw gepersonaliseerde taarten én inzetbaar voor elke gelegenheid

dinsdag, 26 juni 2018

Op Houtem Onderneemt een initiatief van de GRLE (Gemeentelijke Raad voor Lokale Economie) ontdekten we met een Thuis in Houtem delegatie één van Houtems nieuwste ondernemers. Namelijk Rebecca van Crazy Cakes. We gingen samen aan tafel, uiteraard met een stukje taart en leerden het ondernemersverhaal van Rebecca beter kennen.

Thuis in Houtem: Hoe is jouw idee rond Crazy Cakes ontstaan?

Rebecca van Crazy Cakes: Het begon allemaal met een vriendin die voor de verjaardag van haar dochter een taart versierd had met suikerpasta. Om inspiratie op te doen had ze een boek gekocht over het versieren van taarten. Bij het doorbladeren van het boek kwam mijn zoontje een kasteeltaart tegen en die wou hij voor zijn verjaardag. En zo maakte ik mijn eerste taart. Iedereen was zo enthousiast dat ik de smaak te pakken kreeg en hieruit volgde uiteindelijk de start van Crazy Cakes.

Thuis in Houtem:  Heb je al altijd die bakmicrobe gehad?

Rebecca van Crazy Cakes: Eigenlijk niet. Ik bakte soms koekjes met de kinderen, maar dat was het dan. Omdat ik niet enkel mooi versierde, maar ook lekkere taarten wil aanbieden, heb ik twee jaar geleden een jaar loopbaanonderbreking genomen om via Syntra de opleiding tot bakker/banketbakker/chocoladebewerker te volgen.

Thuis in Houtem:  Voor wat kunnen de mensen op jou beroep doen?

Rebecca van Crazy Cakes: De mensen kunnen bij Crazy Cakes terecht voor op maat gemaakte taarten, cupcakes, cakepops, koekjes en macarons. Er zijn ook een aantal standaard taarten in het assortiment, zoals de “Chocolate lovers”, een heerlijke chocoladetaart met een hart van vanille.

Thuis in Houtem:  Hoe valt het mee zo ondernemen in Houtem?

Rebecca van Crazy Cakes: Ondernemen in Houtem is heel leuk, omdat het wel leeft. Zo word je vanuit de gemeente ondersteunt met projecten zoals Houtem Onderneemt.

Thuis in Houtem:  Wat wens je jezelf en jouw business toe de komende maanden en jaren?

Rebecca van Crazy Cakes: Ik hoop verder te kunnen groeien en naamsbekendheid te verkrijgen binnen Sint-Lievens-Houtem en misschien ook daarbuiten. Op termijn denk ik erover na om met workshops en verjaardagsfeestjes te starten.

Thuis in Houtem:  Waarom zouden mensen aan Crazy Cakes moeten denken als ze een feest organiseren?

Rebecca van Crazy Cakes: Omdat ze bij Crazy Cakes terecht kunnen voor op maat gemaakte lekkernijen die volledig op het thema van het feest afgestemd kunnen worden. Het zijn altijd originele, unieke taarten.

Meer info? Surf dan snel even naar: www.crazycakes.be

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden