Plezier en succes bij tennisclub 2001

dinsdag, 27 juni 2017

Het voorbije weekend viel er veel te beleven in Sint-Lievens-Houtem, en dan voornamelijk op de Polbroek. Op deze vervanglocatie kon je zaterdagavond genieten van het Sint-Pietersvuur en zondag van de gezellige zomerjaarmarkt. Enkele meters verder, op het terrein van TC 2001, was echter ook veel beweging te zien. Met het knuffeltornooi op vrijdag en de kidsdag op zondag zetten ook daar het bestuur en enkele vrijwilligers hun beste beentje voor.

Knuffeltornooi

12 vrouwen en 20 mannen namen vrijdag deel aan het jaarlijkse knuffeltornooi van TC 2001. Het eigen georganiseerde dubbel gemengd tornooi wordt door de leden goed gesmaakt. Omwille van de ledenbarbecue, waar spelers, bezoekers en supporters konden genieten van lekker eten, een glaasje bubbels of een fris pintje was te sfeer optimaal. De weergoden waren de organisatoren eveneens gunstig gezind. De droogte, niet zo ideaal voor gravelterreinen, hield de deelnemers niet tegen om er volop tegenaan te gaan. Onder de deelnemers bevonden zich vrijwel alle bestuursleden, enkele gevestigde waardes in de club, alsook enkele nieuwelingen. De nieuwe leden werden met open armen ontvangen door alle anciens. We kunnen dus spreken van een club waar iedereen zich welkom voelt. Op basis van een loting werden de groepjes samengesteld en de tegenstanders gekozen. Solak Jef, met aan zijn zijde D'Haese Fanny, vochten diep in de nacht de finale uit tegen Kuijken Piet en De Winne Stefanie. Bij een gelijke stand op het moment van het eindsignaal (elke match duurde 30 minuten), was het een koelbloedige Stefanie die haar opslagpunt binnen haalde. Zo kroonden Stefanie en Piet zich als knuffelkampioen 2017. Proficiat van ons bij Thuis In Houtem!

 

 

Kidsdag

Op zondag was er alweer veel bedrijvigheid op de TC2001 pleinen. Meer dan 20 kinderen namen deel aan de kidsdag. Heel wat supporters zakten af om de kids aan te moedigen. In groepjes per niveau werden ze opgedeeld. Enkele kinderen kwamen kennis maken met de sport en hielden voor het eerst een tennisracket in de hand. Dat werd alvast gesmaakt. Enkele van de oudere kinderen speelden de pannen van het dak. Laat er geen twijfel over bestaan dat er talent rondloopt op de Houtemse pleinen. Na de inspanning volgde de ontspanning. Alle deelnemers ontvingen een blinkende medaille en een lekker ijsje, waarna velen afzakten naar de kermis iets verderop.

Er kan gesproken worden van een succesvol weekend. Voor herhaling vatbaar!

 

 

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden