Restaurant Buonissimo bestaat binnenkort 1 jaar en pakt uit met vernieuwd terras!

dinsdag, 15 mei 2018

Wat hebben we al een prachtige lente gehad, stralende zon, 25 graden,... Iedereen is blij dat de lange winter achter de rug is en geniet met volle teugen van het buiten vertoeven. 1 jaar geleden opende er in Sint-Lievens-Houtem een nieuwe horecazaak. Restaurant Buonissimo, dit onder de vleugels van Alexandra en Romeo. “Het was reeds een geweldig eerste jaar en we kozen ervoor om in 2018 te investeren in een aangename buitenomgeving” aldus Alexandra die trots is op het vernieuwde terras dat zich achteraan bevindt!

Stelselmatig investeren in een aangename sfeer en comfort voor de klanten

Over het openingsjaar zijn Alexandra en Romeo tevreden. Een nieuwe horecazaak uit de grond stampen anno 2017-2018 is niet evident meer. Maar ze merken dat heel wat van hun klanten tevreden buiten gaan én ook graag terugkomen. Door het feit dat ze in de Edgard Tinelstraat gelegen zijn is een terras vooraan geen optie. Vorig jaar was er reeds een terras achteraan maar dat was nog redelijk à l’improviste. De focus van het voorjaar van 2018 was samen met Renovate Interieur (een Houtems Renovatiebedrijf) een comfortabel, aangenaam en mooi terras te bouwen. Eentje waar de klanten graag vertoeven. Aldus Alexandra.

Het terras biedt plaats aan 36 mensen, ideaal voor in groep of gezellig met z’n tweetjes iets te gaan eten of te drinken. Je kan op het terras ook terecht om gewoon iets te gaan drinken.

“Eenmaal er wat bekendheid werd opgebouwd voor de zaak, mensen regelmatig terugkwamen en het restaurant een mooie groei kende. Was de tijd rijp om verder te investeren in de beleving.” Aldus Alexandra.

Restaurant Buonissimo, geopend sinds 3 juni 2017

Tijdens het eerste jaar was het terras vernieuwen nog geen prioriteit. Maar nu dus wel en dat moet gevierd worden op het 1-jarig bestaan! Zondag 3 juni 2018 zal Alexandra iets speciaals uitwerken. We kunnen al verklappen dat het iets met prosecco en barbecue op z’n Italiaans zal zijn. Vraag er zeker naar wanneer je reserveert!

Ontdek de vernieuwingen via onderstaande foto’s of live door te reserveren via 053 70 13 86 of via www.restobuonissimo.be.

Gerelateerde onderneming/vereniging

Het Houtems-Italiaanse restaurant Buonissimo is meer dan 6 maand open. Hoe loopt het intussen?

Het Houtems-Italiaanse restaurant Buonissimo is meer dan 6 maand open. Hoe loopt het intussen?

Halfweg 2017 werd er een nieuw restaurant geopend in onze gemeente. Buonissimo deed zijn intrede in de Edgard Tinelstraat. Alexandra en Romeo, 2 jonge en gedreven uitbaters maken de balans op na goed 6 maand actief te zijn in de horeca in Sint-Lievens-Houtem.

Ristorante Italiano - Buonissimo

Ristorante Italiano - Buonissimo

Edgard Tinelstraat 9
9520 Sint-Lievens-Houtem

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden