Sportief weekend op het plein van VC Eendracht Houtem

dinsdag, 15 augustus 2017

Vorig weekend organiseerde E.Houtem zijn 34ste jeugdtoernooi voor, in totaal, 7 jeugdcategorieën. Naast spelers, trainers en handenvol vrijwilligers daagden ook maar liefst 800 bezoekers op om de allerkleinsten aan het werk te zien.

 

Ondanks het druilerige weer op zaterdag, verlieten 388 toeschouwers hun droge huizen om te komen supporteren voor hun eigen duiveltjes. Het toernooi werd afgetrapt door de categorie U7 en U13. In een spannende finale, die beslist werd met strafschoppen, trok Olsa Brakel bij de allerjongsten aan het langste einde. In de categorie van de U13 bleek Heusden de sterkste ploeg. De eerste dag van het toernooi werd afgesloten met de competitie voor de U9 en de U10. Mere haalde de eindoverwinning binnen bij de U9. Bij de U10 haalde Lochristi de oppergaai binnen.

VCEH Tornooi 3Op zondag overheerste het zonnetje en dat lokte ongeveer 403 bezoekers naar de Kloosterstraat. In de voormiddag streden de U8 en de U12 voor de overwinning. In de eerste categorie was Horebeke de beste ploeg. Bij de U12 trok Liedekerke aan het langste eind. Het jeugdtoernooi werd afgesloten met de competitie van de U11. Hier haalde de eigen jeugd van E.Houtem de finale, maar moest uiteindelijk nipt het onderspit delven tegen de buren van Sottegem.

Organisator Angelo Dilorenzo is tevreden over het verloop. Op enkele forfaits na, verliep alles vlekkeloos. "De opkomst was groot en het feit dat alles kan doorgaan op het kunstgrasveld is een enorme opportuniteit voor onze club. Deze editie sterkt ons om volgend jaar een nieuwe editie te organiseren." reageren ze tevreden bij E.Houtem

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden