Tenniskampioenschap van groot Houtem, wie worden onze kampioenen 2017?

zaterdag, 02 september 2017

Elk jaar organiseert TC 2001 samen met de tennisclub te Letterhoutem het gemeentelijk tenniskampioenschap. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven en een poging wagen de beste tennisspeler of -speelster van de gemeente te worden voor 1 jaar. Aansluiting bij een club is hiervoor niet eens nodig. Dit jaar combineren ze het kampioenschap met de opening van de 2 gemeentelijke tennisterreinen. Dus ookal speel je niet mee, neem gerust een kijkje op 9 september.

Via loting worden koppels gevormd van alle ingeschrevenen. Dus ook al zou je jezelf niet onmiddellijk omschrijven als de volgende Serena, Kim, Novak of Roger, de kans op succes ligt zich in het teamwork. Het mag gezegd zijn dat TC 2001 over een aantal Houtemse tenniskleppers beschikt, waag dus zeker je kans!

Maar een tennistornooi in Sint-Lievens-Houtem is meer dan op een bal slaan alleen. Op de pleinen aan de Polbroek zijn de regelmatige bezoekers gewoon geraakt aan een gezellige sfeer, waar vriendschappen ontstaan en plezier gegarandeerd wordt. Al heb je zelf 2 linkerhanden, als supporter hoor je er absoluut ook bij.

TC 2001 beschikt over 2 terreinen gravel. Deze zijn regelmatig bezet tijdens het weekend, maar ook tijdens de week. Enkel als lid van de tennisclub kan je er gebruik van maken. De gemeente SLH is echter een gemeente waar men graag aandacht besteedt aan sport en sprong op de mogelijkheid om een deel van het grasterrein naast de club om te bouwen tot 2 extra pleinen die beschikbaar zullen zijn voor iedereen!

Zaterdag 9 september is het grote opening van de nieuwe terreinen. Al wie dus de tennisvibes in zijn of haar lichaam voelt, wordt bijgevolg aangeraden zeker eens een kijkje te gaan nemen.

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden