Thuis in Houtem gaat terug van start, met een eigen kantoor!

donderdag, 01 april 2021

Tijdens het afgelopen jaar kregen we vaak de vraag om opnieuw van start te gaan met Thuis in Houtem. We stopten intussen bijna drie jaar geleden de digitale pen in de schuif en eindigden op een mooi punt, met een enorm bereik binnen de gemeente. Medewerkers met voldoende journalistieke tijd vinden, dat bleek geen evidentie, maar we hebben een oplossing: met een eigen kantoorruimte zijn we er zeker van dat we meer mensen kunnen aantrekken!

Toen we drie jaar geleden stopten hingen we telkens af van de privéruimtes van onze medewerkers en vergaderden we vooral geregeld op café. We kregen al sinds het begin van de eerste lockdown de vraag of we niet wilden herstarten, voor het lokaal welzijn en vertier. Zonder café geen redactie, vonden we toen, dus hebben we al die tijd de boot afgehouden. Tot nu, dankzij schepen van cultuur Tim De Groote die ons benaderde met niet te weigeren voorstel.

Vanaf vandaag beschikt Thuis in Houtem over de polyvalente zaal van CC De Fabriek. De verwachting is immers dat de komende jaren de zaal toch niet meer voldoende benut kan worden voor binnen-evenementen, met een limiet van 50 personen zijn andere zalen immers beter geschikt. Daarom krijgt Thuis in Houtem alvast gedurende de komende 3 jaar de zaal ter beschikking. We zullen hier een flexibel bureausysteem voorzien waarbij onze redacteurs in alle rust kunnen verderwerken aan onze gepubliceerde inhoud. We verwachten dat we al in juni helemaal operationeel kunnen zijn, indien we het financiële verhaal rondkrijgen. Hiervoor hebben we al een lijntje uitgeworpen bij het gemeentebestuur, maar aangezien ze de ruimte al gratis ter beschikking stellen zullen we allicht ook andere sponsors moeten vinden. Geïnteresseerde Houtemse ondernemers kunnen contact opnemen met ons via redactie@thuisinhoutem.be

Deze polyvalente zaal is uiteraard te groot voor enkel een bureauruimte, ook al staan de bureaus twee meter van elkaar. Daarom zullen we de rest van de ruimte openstellen als belevingsruimte, met een frequent vernieuwde expositie van onze prachtige artikels van de voorbije jaren, zodat je in gedachten even terug kan naar een paar jaar geleden, toen gezellig samen zijn nog een ding was. De tentoonstelling zal beperkt blijven tot 10 gelijktijdige bezoekers, zodat iedereen rustig in zijn gedachten kan verzinken.

We danken het gemeentebestuur voor deze mooie kans.  Hou onze website zeker en vast in de gaten, vanaf binnenkort valt hier weer volop nieuws te rapen!

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden