Thuis in Houtem organiseert Politiek Debat met het oog op de kiezer zo goed mogelijk informeren

vrijdag, 08 juni 2018

Thuis in Houtem heeft reeds 3 jaar als missie “het informeren van de Houtemnaar over alles wat er leeft in onze gemeente, dit op een positieve en politiek neutrale manier”. Zoals je weet is 2018 is het jaar van de gemeenteverkiezingen. De makkelijkste weg zou liggen in enkel het brengen van artikels, maar zo zijn we niet: we gaan graag tot het uiterste in het informeren. Daarom organiseren we een interactief politiek debat!

Uitnodiging politiek debat: zaterdag 15 september 2018 om 19u30 in CC De Fabriek

Eén maand voor zondag 14 oktober, de dag waarop iedereen zijn stem kan uitbrengen, nodigen we iedereen die interesse heeft in het volgen van een Houtems politiek debat uit in CC De Fabriek. Je leest het goed: zo’n 400 plaatsen zijn beschikbaar. Het evenement is volledig gratis, noteer het dus alvast in jouw agenda!

Wat je mag verwachten?

Op zo’n 4 maand voor de verkiezingen zijn niet enkel de politieke partijen volop aan het werk, maar wij dus ook. Je mag je verwachten aan een boeiende avond, waar verschillende mensen per Houtemse politieke partij aan bod zullen komen. Er zal gedebatteerd worden, we peilen interactief naar de mening van het publiek en leggen dat tegenover de partijen, en bovendien zullen we op voorhand ook een deel van de vragen en thema's van onze volgers komen.

Alle details maken we graag de komende maanden verder bekend.

Graag tot dan!
Het Thuis in Houtem team

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden