Waar vroeger café ‘t Sasken was in Bavegem komt nu Sarah Hairdresser!

maandag, 16 april 2018

Alweer gaat er een nieuwe zaak open in onze gemeente! De plek waar deze onderneemster zich vestigt heeft alvast een mythische voorgeschiedenis. Binnenkort opent Sarah er haar kapsalon. Vanuit Thuis in Houtem zijn we altijd razend benieuwd en enthousiast om leuk nieuws zoals dit met jullie te delen. We hadden een gesprek met Sarah die staat te popelen om aan de slag te gaan in haar nieuwe zaak.

Thuis in Houtem: Sarah, waarom start je een kapperszaak in Bavegem?

Sarah: Waarom start ik een kapsalon in Bavegem: Ikzelf ben van Lede afkomstig en mijn vriend van Hillegem, wij zijn dus wel vertrouwd met de streek. Wij vonden een mooi stukje grond te Bavegem (het vroegere café 't Sasken) en vonden het tevens een ideale locatie om een kapsalon te starten. Ik heb trouwen door mijn jarenlange ervaring als kapster aan huis al een klantenbestand in Sint-Lievens-Houtem en omgeving opgebouwd.  Verder werk ik ondertussen al meer dan 10 jaar als kapster, ik heb ervaring opgedaan in meerdere kapsalons waaronder De Cliént te Gent. Ik ben ook al meerdere jaren kapster aan huis in bijberoep en ben ook de vaste kapster in enkele rusthuizen. Aangezien mijn job mijn passie is heb ik besloten nu mijn eigen kapsalon te openen.

Thuis in Houtem: Waarvoor kunnen de mensen allemaal bij jou terecht?

Sarah: Voor alles eigenlijk. Ik verzorg dames, heren en kinderen. Van jong tot oud. Dit gaat van knippen, kleuren, brushen, highlights, permanents, opsteekkapsels en zo verder.  Door mijn jarenlange ervaring ken ik mijn stiel door en door, ik blijf mezelf ook steeds uitdagen en volg nog regelmatig cursussen om mee te blijven met de laatste trends. Ik hou ervan mensen mooi te maken en biedt ook steeds een luisterend oor, ik hecht veel belang aan de verwachtingen van de klant. Mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen kom ik graag tegemoet. Zo zal ik nog 1 dag in de week ook aan huis komen.

Thuis in Houtem: Jouw aanbod reikt ook verder dan wat je reeds opgesomd hebt, vertel eens verder.

Sarah: Klopt, bij mij kan men ook terecht voor de volgende diensten: keratine behandelingen, beachwaves, epileren van wenkbrauwen, scheren, knippen en verzorgen van baard en snor. Daarnaast maak ik gebruik van de kwaliteitsvolle producten van Screen waaronder een aantal biologische producten (voor wie het wenst), deze producten worden exclusief aan mij verdeeld in de regio.

Thuis in Houtem: Wanneer plan je jouw zaak te openen? Want deze zit nu nog in de afwerkingsfase.

Sarah: Op zaterdag 12 mei van 15u tot 18u is er onze openingsreceptie, de eerste 50 klanten ontvangen zelfs een leuke goodiebag. Er kan kennisgemaakt worden met mij en het kapsalon, hierbij zal een hapje en een drankje genuttigd kunnen worden. Iedereen is hier van harte welkom. Bekijk ook zeker het Facebook evenement even! https://www.facebook.com/events/351321385368259/

Praktisch:

 • Locatie: Hoogbavegemstraat 67 te Bavegem.
 • Openingsuren
  • Ma: Gesloten
  • Di: Kapster aan huis
  • Woensdag: 9u - 18u30 - op afspraak
  • Donderdag: 16u - 20u - zonder afspraak
  • Vrijdag: 9u - 18u30 op afspraak
  • Zaterdag: 8u - 17u - op afspraak
  • Zondag: gesloten
 • Facebookpagina: Sarah Hairdresser

Gerelateerde onderneming/vereniging

Sarah Kapster

Sarah Kapster

Hoogbavegemstraat 67
9520 Bavegem

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden