Yamco pakt op 7 april uit met een Big Band optreden!

dinsdag, 27 maart 2018

In het vertrouwde CC De Fabriek zullen de muzikanten trachten jouw oren te verwennen met een muzikaal allegaartje. Gaande van een smooth swing & sweet sixties tot hedendaagse pop. Dit hele repertorium is doorspekt met de welbekende Big Band stijl, van een subtiele zweem en hint ernaar tot een duidelijk op de voorgrond treden van de typische ritmiek en melodieën.

Een concert per jaar

Thuis in Houtem sprak met Emma Lefebvre, bestuurder bij Yamco, over wat de mensen uit Houtem en van ver daarbuiten mogen verwachten van dit optreden. Zo’n 35 muzikanten zullen het beste van zichzelf geven in deze show. Dat Yamco een rijk scala heeft aan muzikanten en instrumenten die ze kunnen bespelen zegt veel over de muzikale rijkdom. De instrumenten die meespelen zijn: dwarsfluiten, klarinetten, saxefonen, hobo, hoorn, bugel, trompet, euphonium, trombone, slagwerk, accordeon, piano en bastuba.

Sinds 1965

In het jaar 1965 werd de jeugdfanfare van Sint-Lievens-Houtem boven de doopvont gehouden. De laatste jaren zijn ze geëvolueerd naar een structuur waarbinnen ze elk jaar minstens 1 concert geven en om de 5 jaar pakken ze graag uit met een groots evenement à la Circo Cinquanta (2015), Trompeteum Mobile (2010),  playhistori (2005), Millenniumviering (2000), Dancing Queen (1995), The Muppet Show (1990).

Dit jaar zullen er 2 concerten zijn. Dat van komende 7 april en later op het jaar (22/12/2018) komt er zelfs nog een concert in ongeveer dezelfde stijl, maar dan samen met zanger Günther Neefs!

Afspraak op zaterdag 7 april, om 20h00 in CC De Fabriek te Sint-Lievens-Houtem.

Kaarten aan €10 te verkrijgen via voorzitter@youthandmusic.be of pr@youthandmusic.be // via leden YAMCO // aan de kassa..

Gerelateerde onderneming/vereniging

YAMco - Youth And Music

YAMco - Youth And Music

Fabrieksstraat 19
9520 Sint-Lievens-Houtem

Gerelateerde artikelen

@thuisinhoutem op Twitter

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden