BBC Houtem

Basketbalclub

Onze club treedt dit seizoen (2015-2016) aan met 17 ploegen in competitie waarvan 5 seniorploegen en 12 jeugdploegen, allen begeleid door een gediplomeerd trainer en onder het toeziend oog van een sportcoördinator, een sportieve cel en een jeugdcel met jeugdverantwoordelijke. Onze jeugdwerking is een prioriteit binnen onze club maar onze seniorploegen blijven het uithangbord van onze club waarnaar wij onze jeugdspelers willen laten doorgroeien.

Op die manier willen we werken aan onze missie: "Rekening houdend met ieders capaciteiten, jongeren de kans bieden kennis te maken met de basketbalsport. Binnen een competitief kader geven we hen de mogelijkheid zich te vervolmaken in het beoefenen van de basketbalsport met specifiek aandacht voor teamwork en doorzettingsvermogen (waardoor het zelfvertrouwen kan groeien)."

Samen met de bestuursploeg en al onze trainers en met de steun en de hulp van vrijwilligers en ouders willen we ons inzetten om deze missie tot een goed einde te brengen.

Adres

  • Sporthal De Fabriek

Contact

BBC Houtem

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te plaatsen. U kunt hieronder inloggen

@thuisinhoutem op Twitter

Thuis in Houtem
Hiep hiep hoera 🎂🎂🎂 Benieuwd naar wat voor een verjaardagsfeestje het wordt? ➡️ Kijk dan snel even verder:… https://t.co/aQfZXp0Y9r

Logo TiH 1

Alle nieuws en informatie over Sint-Lievens-Houtem, waar en wanneer jij dat wil!

Like ons op Facebook!


Webdesign en hosting door WAVI || Digitale marketing door Pieter De Moor
Thuis in Houtem VZW - BE0647.927.930 - Verkoopsvoorwaarden